Facebook  Google earth   mail   Secretgalaxy    Secretgalaxy-TV       

Kontakta oss via facebook om du har egna platser

Orrmyren
GPS kordinater.63°19'29.57"N  14°29'59.82"O

Orrmyren i Hissmofors


Vi fick reda på om denna plats av några hästägare, boende i Hissmofors. När hon var ute och red så upplevde hon sig iakttagen vid Orrmyren. Det var något konstigt över platsen. Vi var naturligtvis intresserade av denna upplevelse och åkte till platsen efter vägbeskrivningen vi fått.


Orrmyren är ett stort fält i skogen som känns magiskt, intill fältet finns ett vindskydd och en grillplats. Det finns en stor grop till vänster i området som förmodligen är en en fornlämning en fångstgrop.


Ett stort magiskt träd finns dessutom på vänster hand av fältet. Vi trädet såg jag en liten figur i ögonvrån, enligt gamla sägner skulle det vara en tomte. Tomtar uppträder som något som far förbi i ögonvrån. Man tror att man har sett i syne.


Vi gick runt på området och fann att mittpunkten på sex -punkts-systemet tycktes ligga mitt ute på fältet. Ängen upplevs dessutom som en UFO-landningsplats, men vi har inga rapporter från denna plats.


Vi fann en harmoniskt plats för avkoppling och meditation, den harmoniska platsen ligger längst bort uppe i skogen på andra sidan fältet.


TonyVill du hitta andra som varit på platsen efterlys på Magical Spots Facebooksida


Annat du vill delge Magicalspots.

 Kontakt oss via facebook

Platsen kommer att uppdateras med mer information!